Älskar du att flyga luftballong? Har du ett intresse för olika sorters ballonger och hur dessa fungerar? Vill du ha mer information om vad som gäller vid olika luftballongstävlingar? Då är detta hemsidan för dig! Här finner man information om vad som faktiskt gäller när man ska tävla inom sporten luftballong, vilka olika deltävlingar som finns, vilka regler som gäller och hur själva tävlingen går till. Vidare finns det information om olika sorters luftballonger, som varmluftsballong, gasballong eller varför inte fantastiska luftskepp?

Vill du ge bort en minnesvärd gåva till någon du tycker om? Letar du efter en ny och unik upplevelse? Vill du prova på att ta dig an ett landskap genom att sväva fram i luften? Då kan en luftballongsresa vara helt rätt val för dig! Idag finns det många fantastiska resor som kan genomföras via luftballong. Kanske vill du upptäcka Afrikas vackra safari från luften eller andas in riktigt ren luft uppe bland bergen i Schweiz? Alternativen är många och det är helt enkelt fantasin som sätter gränserna.

Denna hemsidan samlar all information som du behöver för att veta mer om denna sport eller hobby. Det är garanterat en upplevelse och ett minne man får för resten av sitt liv. Samtidigt måste man förstå att det är en sport och hobby som kräver väldigt hög säkerhet och att man alltid måste följa de angivna rutiner som finns. Ta därför kontakt med individer som är professionella och kan leverera hög kvalité. Välkommen till oss som älskar att flyga luftballong!